Meer resultaten voor wijnhandel

wijnhandel

Heerlijk met bijvoorbeeld côte de boeuf. Per fles 1475 i.p.v. Vanaf 6 flessen 14. Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2016. Welkom op de website van Wijnhandel Koninginneweg. Op de Koninginneweg in Amsterdam Oud-Zuid bevindt zich al sinds 1919 een wijnwinkel. In 1996 is deze winkel overgenomen door Nyckele Sap toen eigenaar van Wijntapperij 500 op de Overtoom. Onder de naam Wijntapperij 143 is met Jan de Boer gebouwd aan het assortiment van de huidige Wijnhandel Koninginneweg. In 2001 is de zaak aan de Overtoom beëindigd en zijn er groothandelsactiviteiten ontplooid vanuit het magazijn in de Sluisstraat. Op het Franse Da Costaplein in Oud-West is vanaf medio 2009 drie jaren een prachtig winkeltje gerund.
Wijn met een karakter Wijnhandel Halve Morgen.
Bij Wijnhandel Halve Morgen vindt u een uitgebreide collectie klassieke en moderne wijnen. Karakteristiek uniek en sympathiek. Wijn met een verhaal zoals Domaine Dastruc en Zenato Ripassa. Betaalbaar maar toch exclusief. Voor elk budget heeft wijnimporteur en groothandel Halve Morgen een passende wijn in het assortiment. Bekijkt u onze huiswijnen van uitstekende kwaliteit maar ook luxere merken zoals Bernardus en Gaja. Een kleine wijnhandel met grote ambities.
Wijnhandel Léon Colaris.
Château Les Rambauds 2015 Crème de Fûts Bordeaux Supérieur. Pouilly Fumé 2015 La Renardière Domaine Bouchié-Chatellier. Wijnhandel Colaris Al 95 jaar het adres voor de mooiste kwaliteitswijnen! Rode wijnen Witte wijnen Rose wijnen Mousserende wijnen Port Sherry. Het beste van Bordeaux. Persoonlijke favorieten uit de Bordeauxstreek voor u verzameld in een proefpakket. Bekijk onze selectie nieuwe wijnen rechtstreeks van wijnmakers uit de hele wereld. Bekijk de nieuwste wijnen. Persoonlijke aanbevelingen van bekroond wijninkoper Ruud Heuvelmans. Rosé Zweigelt 2015 Josef Ehmoser Rosé van het Jaar.
Kraakman Wijnhandel Gespecialiseerd in wijn en luxe gedistilleerd slijterij Hoefplan Alkmaar.
Gespecialiseerd in wijn en luxe gedistilleerd. Kraakman's Wijnhandel uit Alkmaar selecteert al 200 jaar de beste wijn whisky en cognac. Gespecialiseerd in wijn vooral uit de klassieke landen en veel exclusieve import. De diverse exotische uitstapjes buiten Europa brengen bovendien verrassende ontdekkingen voort. Geniet van de mooiste wijn zeldzame oude port exclusieve whisky charmante cognac verleidelijke likeuren en zeldzame distillaten. Bezoek wijnproeverijen of volg een heerlijk leerzame wijncursus Kom. langs en geniet mee. Voor de derde keer.
Wijnhandel De Butler.
Wijnhandel De Butler bestaat 12 Jaar! Houdt onze speciale acties en aanbiedingen in de gaten voor heel 2015! Grotere kaart weergeven Wijnhandel De Butler is gespecialiseerd in wijnen whiskys en andere distillaten afkomstig van zowel grote wijnhuizen als minder bekende aanbieders. Deze onbekendere wijnhuizen en distilleerderijen zijn echter zeer interessant en daarom ook opgenomen in de collectie van De Butler. De term wijnhandel is daarom wat beperkt slijterij is waarschijnlijk een betere benaming. Exclusieve wijnen en whiskys dus alsmede andere unieke dranken zult u kunnen ontdekken in de winkel van De Butler.
van Iersel Home.
Leuk dat je onze webwinkel bezoekt. Naast deze webwinkel hebben we ook een fysieke wijnwinkel in Waspik. Sinds 1928 leveren we wijnen aan onze klanten. In al die jaren hebben we een grote voorraad flessen aangelegd en deze ruim 100.000 flessen liggen opgeslagen in onze vooroorlogse kelders onder het pand. Ons familie bedrijf waar momenteel de vierde generatie aan het roer staat voedt als één van de allerlaatste wijnhandelaren rode Bordeaux en Languedoc wijnen op in eikenhouten vaten alvorens we zelf deze wijnen afvullen. Deze Nederlandse bottelingen ondergaan een traditionele grand cru behandeling.
Homepage Wijnhandel van Welie.
Op vrijdag 10 februari organiseren we weer een mooie Wijn-Spijs avond. Special voor de klanten van. Mijn naam is Job van Welie. Mijn passie voor wijn zet ik graag in om u aan de perfecte wijn te helpen die past bij uw smaak. Dat doe ik op een bijzondere manier. Over Wijnhandel Van Welie.
Wijnhandel Schoemaker.
Uw winkelwagen is nog leeg. Vanaf 12 flessen gratis bezorging. Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen. Persoonlijk en online wijn spijs advies. De Grote Hamersma 2017.

Contacteer ons