Op zoek naar malbec wijn?

malbec wijn
Malbec terug van weggeweest? 10topwijnen.nl.
De Malbec van Calcu is een mooie rode wijn van deze druif die er duidelijk uit sprong bij een proeverij van diverse wijnen van deze druif. De wijn heeft ten opzichte van vele andere Zuid-Amerikaanse Malbecs een bijzonder mooie finesse en een mooie rijpheid, mede door de wat langere houtrijping van de wijn.
Malbec: alles over de druif en de wijn Gall Gall.
Aan beide zijdes van de Atlantische Oceaan wordt de malbec gerijpt in eikenhout. Hierdoor krijgt krijgt de wijn meer complexiteit en wordt de smaak zachter. Door de rijke robuuste smaak van malbec, lijkt het alsof de druiven zeer lange tijd worden gerijpt in eikenhout.
Malbec wijn.
De Malbec is van origine een Franse druif, maar is nu het nummer 1 druivenras in Argentinië. Van deze druif wordt heerlijke rode wijn gemaakt. Bekijk bijvoorbeeld onze Franse Malbec wijnen of onze Argentijnse Malbec wijnen. Hieronder kunt u ons complete assortiment Malbec wijn bekijken.
Malbec Lekkere Malbec wijn online kopen! AbelsWijnen.nl.
De wijnen van deze druif zijn veelal donkergekleurd met stevige tannines. De smaak van Malbec wijn. De smaak van Malbec is per land behoorlijk verschillend. In Argentinië zijn de Malbec wijnen ronder, voller en zachter van smaak dan in Frankrijk.
Malbec Wikipedia.
In veel wijngebieden buiten Frankrijk wordt de malbec of côt aangeplant, zoals Italië, Verenigde Staten, Canada, Australië en Zuid-Afrika. De druif wordt onder de naam malbec ook in Zuid-Amerika verbouwd. Vaak voor cépage-wijn. Dat wil zeggen dat de wijn alleen van deze malbec is gemaakt en ook onder deze naam verkocht wordt.
Viña Cobos / Felino Malbec / Webshop / Wijnkoperij Henri Bloem.
Natuurlijk is Argentinië het land van de Malbec en Paul Hobbs wordt door velen gezien als dé kenner van deze druif. Ook zijn Malbec Felino" is het resultaat van een doordachte combinatie tussen moderne techniek en oude tradities. Net als in de grote Franse wijngebieden kiest hij voor terroir, want alleen zo ontstaan unieke wijnen. Dit rood reikt naar de sterren: een mondvullende, overrrompelende soepele wijn met vloeiende tonen van bosvruchten.
Malbec Wijn Wijnoutlet.nl.
Malbec komt ook voor in Bordeaux, Chili en delen van Australië en is een variëteit die dol is op zon. Als je kleur wilt, zit je hier goed! Op het zwarte af. Neem contact op voor advies of antwoord. Vanwege de aantrekkelijke prijzen is een wijn van Wijnoutlet.nl ook ideaal om cadeau te geven!
Malbec SPANJEWIJN.nl.
U hoeft hiervoor geen persoonlijke gegevens in te vullen en dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Ja, help mij mijn ideale wijn te vinden Nee dank u, ik wil graag zelf zoeken. Beantwoord de relevante vragen u kunt ook vragen overslaan. Wilt u de wijnen combineren met een gerecht?

Contacteer ons