Resultaten voor wijnproeverij

wijnproeverij
Wijnproeverij NATUURLIJKE WIJN in de wijnkelder van Rank Baambrugge.
Proef de pareltjes uit het assortiment. Laat je inspireren door natuurlijke wijnen. Wijnen die naar wijn smaken. Vraag de Rank prijslijst aan voor consumenten of horeca. Wijnproeverij in de wijnkelder van Rank. Wil je de wijnen van Rank leren kennen? In twee uur proef je de 8 beste Rank wijnen van dit moment. Samen met collegas of vrienden inspiratie opdoen? nemen we je mee in de mooie wereld van natuurlijke wijnen. Echt geluk zit in de kleine dingen. Eén daarvan is een goed glas wijn gemaakt door een wijnmaker met visie en de beste intenties.
Wijnproeverijen Thiessen Wijnkoopers Maastricht Thiessen.nl.
Wijn proeven voor groepen onder deskundige begeleiding van een vinoloog. Wijnproeverijen inclusief rondleiding door onze historische kelders.
Bezoek een wijnproeverij bij Horstink Wijnbeleving.
Neem contact op met Esther Slootweg. Telefoonnummer 31 0164 61 59 66. In samenwerking met horecapartner restaurant Jagersrust in Ossendrecht organiseren wij regelmatig culinaire Wijn Spijs avonden. Meer informatie en aanmelden. Een avond vullend programma waarin we wijnen laten proeven uitleg geven én daarbij allerlei lekkers serveren. Tapas is op dit moment veel gevraagd maar ook een 3-gangen menu of een ouderwetse stoof behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie en aanmelden. Vooral erg leuk voor groepen op een datum en tijd naar keuze. Themas zijn druivenrassen biologische wijn Spanje Italië of Frankrijk. Zelf een thema in gedachte? Meer informatie en aanmelden.
Wijnproeverij 2016.
Als Wijnkring winkel staan we niet alleen garant voor kwaliteit maar verzorgen we ook diverse activiteiten en proeverijen voor onze wijnliefhebbers. Woensdag 25 mei 2016 voorjaarswijnproeverij. Tijd doorlopend van 1900 uur tot 22.00 uur. Zondag 6 november 2016 najaarswijnproeverij. Tijd doorlopend van 1400 uur tot 1800 uur. Locatie Magazijn Ton van Koert. Adres Simon van Capelweg 127 Noorden Zuid-Holland. Aanmelden Niet verplicht maar wel gewenst. Op de proeftafels staat een uitgebreide selectie wijnen ongeveer 70 á 80 verschillende rode witte wijnen voor u klaar.
wijnproeverij Amsterdam wijnproeverij op locatie Chabrol Wines.
Naast de wijnproeverijen die wij zelf organiseren kunt u ook kiezen voor een wijnproeverij op maat en/of een wijnproeverij op locatie. In overleg met u organiseren wij alle denkbare wijnproeverijen. Deze worden altijd verzorgd door een van onze eigen sprekers en uiteraard begeleidt door bijpassende hapjes. Van tevoren bepalen we gezamelijk wat het gewenste thema is. Dit kan een bepaald gebied zijn een specifieke druif de oude versus de nieuwe wereld een champagneproeverij of een roséproeverij. Kortom alles wat u maar kunt bedenken! De kosten bedragen 35 per persoon met een minimum bedrag van 350. Op de Overtoom is ruimte voor maximaal 14 deelnemers.
De Wijnproeverij van Beleef Eindhoven! Beleef Eindhoven.
Aan de hand van een gecertificeerd vinoloog en speciaal geselecteerde wijnen kom je meer te weten over druivenrassen wijnstreken en natuurlijk de heerlijke smaken! Een heerlijk uitje in Eindhoven!
Wijnbar diVino Wijnproeverij.
Voor 15 euro per persoon serveren we tijdens de proeverij een pasta naar keuze en breiden we de antipasti uit met bruschetta. Wil je een wijnproeverij cadeau doen dan kun jij bij ons een cadeaubon bestellen voor 2 of meer personen. Mail dan naar info@wijnbardivino.nl. Voor groepen kunnen een proeverij ook op maat voor u verzorgen afhankelijk van uw budget en wensen. Het is ook mogelijk om de proeverij te combineren met een diner. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor meer informatie of reserveren kun je mail sturen naar info@wijnbardivino.nl.
Wijnproeverij Highwine sintjacobscafe SINTJACOBSCAFE KOFFIE THEE WIJNBAR.
Op vrijdagavond zaterdagavond tijdens openingstijden is er de mogelijkheid tot een wijnproeverij. Dat is genieten van 6 proefglazen mooie wijnen daarbij passende huisgemaakte gerechtjes. Het is echt een avondje uit en dat in de gezellige ongedwongen sfeer die je bij ons bent gewend. Bij iedere wijn krijg je achtergrondinformatie zodat je er ook nog wat van opsteekt. Je kunt deze proeverijen al reserveren vanaf 2 personen tot maximaal 10 personen. Wil je met meer mensen komen infomeer dan naar de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk de wijnproeverij geheel vegetarisch te doen.

Contacteer ons