Meer resultaten voor wijnproeverij

wijnproeverij
Wijnproeverij Campinglife.
Iedere zaterdag om 1805 bij RTL4 herhaling zondag om 930. Daar kunnen we kort over zijn. Er is heerlijke wijn te vinden in Saarburg. Saarburg is omgeven door bossen en wijngaarden. De steile heuvels rondom de stad zijn ideaal voor wijnbouw. De witte wijnen die hier gemaakt worden zijn dan ook beroemd om hun lekkere smaak! En deze vragen om geproefd te worden! De wijnen die in dit gebied worden gemaakt zijn wereldwijd bekend. De steile hellingen zijn ideaal om druiven op te verbouwen. Ook kunnen de druiven hier langer rijpen dit heeft direct invloed op de kwaliteit van de druiven!
Wijnproeverij 2016.
Als Wijnkring winkel staan we niet alleen garant voor kwaliteit maar verzorgen we ook diverse activiteiten en proeverijen voor onze wijnliefhebbers. Woensdag 25 mei 2016 voorjaarswijnproeverij. Tijd doorlopend van 1900 uur tot 22.00 uur. Zondag 6 november 2016 najaarswijnproeverij. Tijd doorlopend van 1400 uur tot 1800 uur. Locatie Magazijn Ton van Koert. Adres Simon van Capelweg 127 Noorden Zuid-Holland. Aanmelden Niet verplicht maar wel gewenst. Op de proeftafels staat een uitgebreide selectie wijnen ongeveer 70 á 80 verschillende rode witte wijnen voor u klaar.
Salonboot Den Haag Rondvaart Wijnproeverij.
De bekende Haagse Varende Wijnproeverij. Tijdens de rondvaart vertelt onze sommelier stapsgewijs hoe u wijn het beste kan proeven. Met deze basiskennis wordt het een stuk eenvoudiger om uw favoriete wijn te vinden. U wordt welkom geheten aan boord door onze sommelier. Standaard proeft u een mousserende wijn zoals Prosecco en daarna een combinatie van 5 wijnen. De keuze van de wijnen is afhankelijk van het seizoen. Bij een Varende Wijnproeverij wordt stokbrood kaas en olijven geserveerd. Varende Wijnproeverij met sommelier. Zoals u van Salonboot Rondvaart Den Haag Delft mag verwachten is alles mogelijk.
De Wijnproeverij van Beleef Eindhoven! Beleef Eindhoven.
Aan de hand van een gecertificeerd vinoloog en speciaal geselecteerde wijnen kom je meer te weten over druivenrassen wijnstreken en natuurlijk de heerlijke smaken! Een heerlijk uitje in Eindhoven!
Wijnbar diVino Wijnproeverij.
Voor 15 euro per persoon serveren we tijdens de proeverij een pasta naar keuze en breiden we de antipasti uit met bruschetta. Wil je een wijnproeverij cadeau doen dan kun jij bij ons een cadeaubon bestellen voor 2 of meer personen. Mail dan naar info@wijnbardivino.nl. Voor groepen kunnen een proeverij ook op maat voor u verzorgen afhankelijk van uw budget en wensen. Het is ook mogelijk om de proeverij te combineren met een diner. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor meer informatie of reserveren kun je mail sturen naar info@wijnbardivino.nl.
Wijnproeverij Highwine sintjacobscafe SINTJACOBSCAFE KOFFIE THEE WIJNBAR.
Op vrijdagavond zaterdagavond tijdens openingstijden is er de mogelijkheid tot een wijnproeverij. Dat is genieten van 6 proefglazen mooie wijnen daarbij passende huisgemaakte gerechtjes. Het is echt een avondje uit en dat in de gezellige ongedwongen sfeer die je bij ons bent gewend. Bij iedere wijn krijg je achtergrondinformatie zodat je er ook nog wat van opsteekt. Je kunt deze proeverijen al reserveren vanaf 2 personen tot maximaal 10 personen. Wil je met meer mensen komen infomeer dan naar de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk de wijnproeverij geheel vegetarisch te doen.
Wijnproeverij Helmond Fijne Duitse Wijnen.
Tijdens een kaas en wijnavond vertellen wij hoe u de goede keuzes kunt maken. Als standaard hebben wij 5 kazen en 8 wijnen. Ook hier geldt dat wij maatwerk leveren! Meedoen aan een wijnworkshop of wijnproeverij in Helmond? Wilt u graag een wijnproeverij of wijnworkshop in Helmond? Of wilt u bijvoorbeeld een offerte op basis van uw wensen. Dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op per mail info@fijneduitsewijnen.nl of bel naar 0485-785075/06-81488558/06-49121120. Wijnproeverij Helmond of wijnworkshop Helmond. Helmond is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De gemeente en stad telt 89.208 inwoners en heeft een oppervlakte van 5457 km.
Wijnproeverijen Wijnkoperij Okhuysen.
Tweemaal per jaar kunt u komen proeven in onze magazijnen in de Waarderpolder. Dit voor velen bekende evenement Proeven tussen de Stellingen is dé manier om een groot deel van ons a.

Contacteer ons