Resultaten voor wijnproeverij

wijnproeverij
Wijnproeverij Tilburg.
Wijnproeverij thema besloten groep of inloop. Naast de algemene wijnproeverij organiseren wij ook proeverijen waarbij een thema centraal staat, zoals een bepaalde wijnstreek, een seizoen of een type wijn wijn bij wild, wijn bij asperges, etc. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.
Jaarlijkse wijnproeverij.
Volgend jaar gaan we ook weer een voorjaarproeverij doen houdt u de site en fb in de gaten. of meldt u aan voor de nieuwsbrief. Bekijk hier de foto's' van de wijnproeverij 2015. Klik hier voor de foto's' van de wijnproeverij van 2014.
Wijnproeverij EXCLUVIN.
Vraag nu een wijnproeverij aan voor maximaal 8 personen om op een gezellige en informele manier bij u thuis of op uw kantoor/bedrijf kennis te maken met een aantal van onze natuurzuivere wijnen. Tijdens een 15, tot 2 uur durende proeverij krijgt u ca.
Wijnproeverij Breda Landgoed Wolfslaar Breda, Noord Brabant.
Deze top wijnproeverij in Breda is pure verwennerij van uw smaakpapillen. De wijnproeverij in de wijnkelder was interessant en leuk, en de daarop volgende driegangenlunch met de zelfbereide gerechten en een aantal van de geproefde wijnen heerlijk! Wijn proeven in Breda: diverse mogelijkheden.
Wijnproeverij NATUURLIJKE WIJN in de wijnkelder van Rank Baambrugge.
Wijnen die naar wijn smaken. Vraag de Rank prijslijst aan voor consumenten of horeca. Wijnproeverij in de wijnkelder van Rank. Regelmatig organiseren we wijnproeverijen rond een thema waar je voor in kunt schrijven. Bekijk de geplande proeverijen hier. Onze open wijnproeverij.
Wijnproeverij de Wijnbeurs Beleef je smaak de Wijnbeurs.
Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid voor een wijnproeverij op maat met n van onze enthousiaste en ervaren wijnadviseurs. U hoeft dan zelf helemaal nergens voor te zorgen! Een Classic wijnproeverij van de Wijnbeurs is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde wijndrinker.
Wijnproeverijen De Kasteelhoeve.
Dat kan op de Kasteelhoeve zelf, maar ook bij u thuis of bij uw bedrijf. Wij bieden u de volgende mogelijkheden.: Een aantal keren per jaar organiseren wij een grootse wijnproeverij op de Kasteelhoeve. Meer informatie over de mogelijkheden van de georganiseerde wijnproeverijen in 2016 volgen nog.
Wijnproeverijen Heeren van de Wijn.
Met hierin een knipoog naar het voorjaar! Wij laten jullie wijnen uit verschillende landen proeven van verschillende druivenrassen om zo te ontdekken wat je ├ęcht lekker vindt. De wijnproeverij vindt plaats op vrijdag 12 mei 2017 vanaf 1930: in onze winkel en wijnlokaal aan de Amsterdamseweg 1 te Ede.

Contacteer ons