Resultaten voor wijnproeverij

wijnproeverij
Rondvaart Wijnproeverij Den Haag Rondvaart Wijnproeverij Voorburg.
Startpagina Kaartverkoop Rondvaarten Rondvaart Wijnproeverij. De bekende Varende Wijnproeverij. Aan boord van de antieke Salonboot Oriƫnt uit 1925 of Trekschuit De Toekomst laat onze sommelier tijdens deze rondvaart met Wijnproeverij u op een ontspannen en informele manier kennis maken met wijnen van verschillende druivenrassen.
Wijnproeverijen De Kaaswaag.
20 items 14670., Home / Wijnproeverijen Wijnproeverijen. Alle 1 resultaten weergegeven. Sorteer op populariteit. Sorteer op gemiddelde beoordeling. Sorteer op nieuwheid. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Grid view List view. Toegangskaart wijnproeverij / diner.
De Kasteelhoeve Zwolle Deal van de dag Groupon Zwolle.
Wijnproeverij van De Kasteelhoeve bij jou thuis vanaf 1999., Wijnproeverij bij je thuis voor maximaal 4 personen. Meer dan 1.000 gekocht. Wijnproeverij bij je thuis voor maximaal 6 personen. Meer dan 1.000 gekocht. Wijnproeverij bij je thuis voor maximaal 8 personen.
Wijnproeverij Highwine sintjacobscafe SINTJACOBSCAFE KOFFIE THEE WIJNBAR.
Wil je met meer mensen komen, infomeer dan naar de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk de wijnproeverij geheel vegetarisch te doen. Wel graag van te voren reserveren en heb je speciale wensen, laat het ons weten! De wijnproeverij kost 32.50 p.p.
Wijnproeverij Helmond Fijne Duitse Wijnen.
Wijnworkshop/Wijnproeverij, kaas en wijnproeverij. Echt" wijn proeven maakt het drinken van wijn pas echt tot een belevenis en dan gaat het motto wijn" is poezie in flessen" zeker op! Wij organiseren graag voor u een wijnproeverij in Helmond, een wijnworkshop of een kaas en wijnavond.
Wijnproeverijen Wijnkoperij Okhuysen.
Naast de vaste wijnproeverijen van Okhuysen, organiseren wij ook proeverijen op verzoek, bijvoorbeeld als familie of werkuitje. De invulling van de proefsessie wordt in overleg bepaald. Zo kunt u er een persoonlijk thema aan verbinden of precies die kennis opdoen die u graag wilt ontwikkelen.
Wijnproeverij Financiƫle Studievereniging Risk Groningen.
Toon alle menu-items. Home Studenten Activiteiten Overzicht Risk Activiteiten Commissie Wijnproeverij. 8 februari organiseert de Risk Activiteiten Commissie haar eerste activiteit van 2016: een wijnproeverij! We gaan naar Wijnhandel de Roemer in de binnenstad van Groningen voor een informele wijnproeverij onder begeleiding van een expert.
Wijnproeverij Tilburg.
Wijnproeverij thema besloten groep of inloop. Naast de algemene wijnproeverij organiseren wij ook proeverijen waarbij een thema centraal staat, zoals een bepaalde wijnstreek, een seizoen of een type wijn wijn bij wild, wijn bij asperges, etc. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Contacteer ons