Meer resultaten voor wijn verkopen

wijn verkopen
De regels rondom online verkoop van alcohol 1 ICTRecht juridisch adviesbureau. De regels rondom online verkoop van alcohol 1 ICTRecht juridisch adviesbureau.
De regels rondom online verkoop van alcohol 1. 12 september 2011 Door Maarten Braun. Er zijn talloze webwinkels in Nederland die zowel zwak alcoholische bier wijn etc als sterk alcoholische dranken verkopen. Nu is de verkoop van alcohol is in ons land aan strikte regels gebonden. Dat geldt voor zowel de verkoop vanuit een winkel als voor verkoop in de horeca. Er zijn bijvoorbeeld vergunningsregels maar wat vooral belangrijk is is de regelgeving met betrekking tot de verkoop aan jongeren. Hoe zit het met al deze regels bij online verkoop? In Nederland mag sterk alcoholhoudende drank alleen verkocht worden vanuit een slijterij los van de horeca uiteraard welke daarvoor ook de juiste vergunning nodig heeft.
Zwolse boekhandel mag geen wijn verkopen MissetHoreca.
Boekhandel Waanders in de Broeren in Zwolle moet van de rechter stoppen met het verkopen van flessen wijn. Ook krijgt de gemeente een tik op de vingers terwijl Zwolle juist één van de gemeenten is die experimenteert met het toestaan van blurring. De rechtzaak tegen de boekhandel was aangespannen door de Slijtersunie die in de wijnverkopende boekwinkel een concurrent zien. De rechter geeft de unie nu gelijk meldt De Stentor.
Oude wijnen verkopen aankoop oude wijnen wijnkelders.
Als u dat wenst betalen we onmiddelliljk contant. Uw oude wijn opkopen wekelijks kopen wij tientallen privécollecties veelal Franse wijnen uit Bordeaux Bourgogne en Rhône evenals Champagnes Italiaanse wijnen Spaanse Wijnen sterke dranken en Porto's. Doordat wij een zeer trouw internationaal cliënteel hebben kunnen wij u de ALLERBESTE PRIJZEN betalen voor uw mooie wijnen. U zal al snel merken dat de prijzen die wij u kunnen bieden zelfs hoger liggen dan dat veel veilinghuizen u beloven. U krijgt van ons DE ECHTE PRIJS en niet zomaar een prijs die op papier wordt voorgesteld hou vooral rekening met de veilingkosten verzekeringen enz.
Oude wijn verkopen Terra vina.
Heeft u nog oude wijnen liggen die u graag zou willen verkopen? Dat komt vaak voor maar hoe en wat zijn ze waard? Onze specialiteit is het waarderen en inkopen van deze oude flessen wijn. Bij Terra Vina kunt u al uw oude wijnen verkopen. Zowel als zakelijke klant of als particulier. Van losse flessen tot een complete kelder kopen wij wijnen in. Indien gewenst contant betaald of op rekening.
Oude wijn verkopen of kopen? Pavie Wines GiftsPavie Wines Gifts.
Wij zijn gespecialiseerd in de aan en verkoop van topwijnen uit voornamelijk de Bordeaux en Bourgogne. Zoekt u een oude Bordeaux wijn uit een bepaald geboortejaar? Of juist net die ene wijnmaker uit de Meursault? Grote kans dat u bij ons kunt slagen. Wij hebben de grootste winkel collectie met oude wijnen zo ver terug als de jaren 20. Maar ook als u op zoek bent naar een mooie wijn uit Italië Spanje of de Nieuwe Wereld bent u aan het juiste adres in onze wijnwinkel Het Haags Wijnhuis aan de Reinkenstraat 13 te Den Haag. Wij proberen het aanbod in de winkel uniek gevarieerd en scherp geprijsd te houden.
Upselling 10 tips om je wijnomzet te vergroten Kwast Wijnkopers.
Hoe breng je wijn aan de man in de horeca? ThePostOnline.
En bij wijze van tegenhanger signaleert de nette horecabranche een plotselinge opleving in de verkoop van het boekje Ik verkoop wijn. Wijn verkopen in de horeca. Kun je dat leren? Twee wijnschrijfsters bij ingewijden bekend als Ruit en Rijst denken van wel. Ze weten uit eigen ervaring hoe moeizaam zon contact tussen restaurantklant en wijnverkoper soms verloopt. Want ieder heeft zn eigen persoonlijkheid. En de klant wil per se niet het gevoel krijgen dat ie wordt platgepraat. Of dat hem iets wordt aangesmeerd dat hem niet zint. Je moet je klant dus eerst leren kennen voordat je hem de wijninformatie geeft waaraan hij behoefte heeft vinden de schrijfsters.
Over ons Christian Winecellars.
Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van oude en exclusieve wijnen wereldwijd. Bent u op zoek naar een prachtige wijn voor een bijzondere gelegenheid of zoekt u een parel voor uw eigen wijnkelder? Een unieke wijn voor op de wijnkaart in uw restaurant of een exclusief relatiegeschenk? Bij ons treft u zeker een wijn die u past! Wij bieden u een ruim assortiment met de mooiste Grand Crus uit de Bordeaux zoals Chateau Mouton Rothschild en Latour. Ook voor fraaie wijnen uit de Bourgogne en andere bekende Franse wijngebieden bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij geregeld topwijnen uit andere landen in ons assortiment.

Contacteer ons