Zoeken naar verkoop wijn

verkoop wijn
De regels rondom online verkoop van alcohol 1 ICTRecht juridisch adviesbureau. De regels rondom online verkoop van alcohol 1 ICTRecht juridisch adviesbureau.
Nu is de verkoop van alcohol is in ons land aan strikte regels gebonden. Dat geldt voor zowel de verkoop vanuit een winkel als voor verkoop in de horeca. Er zijn bijvoorbeeld vergunningsregels maar wat vooral belangrijk is is de regelgeving met betrekking tot de verkoop aan jongeren. Hoe zit het met al deze regels bij online verkoop? In Nederland mag sterk alcoholhoudende drank alleen verkocht worden vanuit een slijterij los van de horeca uiteraard welke daarvoor ook de juiste vergunning nodig heeft. Zo staat het helder in de Drank en Horecawet. Echter directe bepalingen over online verkoop zijn er niet te vinden maar in artikel 19 wordt wel het volgende aangegeven.
Wijnhandelaar kennis keuze en advies.
Van de fysieke slijters is een aantal in de online-verkoop gestapt en daarnaast zijn er de pure online wijnretailers. Voorbeelden van die laatste Wijnvoordeel.nl grapy.nl wijnvoordeel.nl wijnkopen.nl. Voor de verkoop van wijn port en sherry is geen vergunning nodig. Zij horen bij de zwak alcoholische dranken ook als ze meer dan 15% alcohol bevatten. Ook de supermarkt mag die dranken verkopen. Voor de verkoop van sterke drank meer dan 15% is een slijterijvergunning nodig. Deze vergunning vraagt u aan bij de gemeente. Een slijterij moet voldoen aan de inrichtingseisen uit de Drank en Horecawet. Er moet tijdens openingstijden een leidinggevende aanwezig zijn die minimaal 21 jaar is en een SVH Verklaring Sociale hygine of Verklaring Vakbewaamheid heeft.
Wijnverkoop Hof van Baarle.
Spring naar de secundaire inhoud. Een volle droge rode wijn met aromas van vanille braambessen en specerijen als peper en kruidnagel. Door de houtrijping heeft de wijn een volmondige afdronk. Past uitstekend bij langer gerijpte kazen en roodvlees gerechten. Gemaakt van de druivenrassen Regent 60% en Cabernet Cortis 40%. Een jonge robuuste droge wijn met aromas van bosvruchten. Door een nauwkeurig bewaakte gisting geeft de Regent druif een wijn met een diep rode kleur en volle smaak. Past uitstekend bij lang gerijpte kazen en roodvlees gerechten.
Wijnimport J. Bart.
Wijnimport J.Bart heeft twee vestigingen. Het hoofdkantoor in Zuidoostbeemster en een filiaal in Amsterdam. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit ruim 750 wijnen en distillaten. Wijnimport J.Bart werkt samen met zo'n 220 producenten.
OVD OPLEIDINGEN Wijn verkopen.
Een opleiding training of cursus van OVD Opleidingen draagt bij ontwikkeling van uw medewerkers en dus aan het succes van uw bedrijf.
Wijnhaven Wijnimport Top kwaliteitswijn met een juiste prijsverhouding.
Dus wanneer u nog geen idee heeft wat u wilt bestellen laat u dan inspireren door wat Extra openingstijden Wijnpakhuis in december. In de maand december zijn wij extra dagen geopend voor directe verkoop wijn/spijs suggesties uw wijn/relatiepakketten en natuurlijk om e.e.a. te proeven Najaarsproeverij 2013 is weer voorbij. Onze jaarlijkse Najaarsproeverij is weer voorbij en het was weer een groot feest! In het weekend van 9 en 10 november stonden ruim 25 wijnproducenten Wijnhaven Wijnimport verzorgt uw relatie en kerstgeschenken! Ieder jaar verzorgen wij voor vele bedrijven de relatie/kerstgeschenken in de vorm van een passend wijnkado. Wat dacht u van Franse topwijnen verpakt Nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen nieuwe producten etc?
Wijnverkopers wijnverkoop wijn verkopen Wijnkoperij de Bruijn.
Les Tannes 10 2 cadeau. Top 10 zomerse wijnen. Download onze wijn app. Bordeaux 2016 Live Blog. Klantbeoordeling De Bruijn Wijnkopers. De Bruijn Wijnkopers wordt gewaardeerd met een 9.1 / 10 op basis van 628 beoordelingen. De Bruijn Wijnkopers sinds 1772. De Bruijn Wijnkopers Nijmegen mag zich rekenen tot de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland. Men heeft zich als enige wijnhandel in Nederland toegelegd op de import en verkoop van wijnen uit Frankrijk.
Alcohol verkopen Ondernemersplein.
Of schenkt u alcohol voor consumptie in uw café of restaurant? De regels hiervoor staan in de Drank en Horecawet. De wet maakt verschil tussen. drank met minder dan 15% alcohol zoals bier en wijn inclusief port en sherry ook wanneer het alcoholpercentage hoger is dan 15%. sterke drank met 15% alcohol of meer. Als u sterke drank verkoopt hebt u een drank en horecavergunning of slijterijvergunning nodig. Uw personeel moet ook aan bepaalde eisen voldoen. Aan wie mag u alcohol verkopen? U mag alleen alcohol verkopen aan jongeren van 18 jaar of ouder. Daarom moet u de leeftijd van een jongere controleren. U mag ook geen drank verkopen aan jongeren via mensen die 18 jaar of ouder zijn.

Contacteer ons