Resultaten voor sancerre wijn

sancerre wijn
Ackerman Sancerre Mitra schenkt meer!
Voeg toe aan winkelmand. de Sancerre is een klassieker maar ik blijf hem lekker vinden. zeker bij een heerlijk visschotel de afdronk is ook lekker hij blijft hangen mmm. Een klasse wijn vol van smaak een lange afdronk en een geweldige kwaliteit. Een prima begeleider van een visschotel. Schrijf zelf een review. Voeg artikel toe aan favorieten. Terug naar alle producten. Fijne frisheid van kruisbessen asperges en gemaaid gras.
Sancerre blanc Wijnkoperij Okhuysen.
Sancerre blanc Witte wijn uit Frankrijk Op zoek naar prachtige kwaliteitswijn? Bel ons gerust voor een persoonlijk wijnadvies of bestel direct en gemakkelijk online.
Salie Sancerre / Artikelen / Wijnkoperij Henri Bloem.
Home / Artikelen / Salie Sancerre. Een kruid en een wijn. Beide met overeenkomstige kenmerken sterk aromatisch prikkelend aanwezig en lekker licht verteerbaar. Althans als we het hebben over een witte Sancerre. Sancerre is vooral bekend als droge witte wijn gemaakt van de sauvignon blanc druif. Een witte Sancerre vindt u op bijna iedere goede wijnkaart in een restaurant. De wijn is genoemd naar de kleine gemeente in het Franse departement Cher. Het oude dorpje ligt op een heuvel op de westelijke oever van de Loire.
De 5 beste witte wijnen uit Sancerre en omstreken.
De 5 beste witte wijnen uit Sancerre en omstreken. WijnTop5.nl Gepubliceerd 09-09-2009 Gewijzigd op 08-12-2016. De oostelijke Loirestreek is befaamd om zijn prachtige wijnen van de sauvignon blanc. Nergens hebben sauvignon-wijnen zoveel kracht en frisheid als hier een kwaliteit die vrijwel niet te kopiëren is. De sauvignon is een verplichte druif voor veel witte wijnen hier voorgeschreven in de regels van de appellation. Bekendste streken zijn Sancerre en Pouilly-Fumé ter weerszijden van de rivier de Loire. Minder bekend zijn Quincy Menetou-Salon en Reuilly waar qua karakter vergelijkbare wijnen vandaan komen. We proefden er vele en trokken een paar interessante conclusies.
Sancerre wijn AlleSoortenWijn.nl.
Acantus Blackhawk Catena Castillo de Correa Domaine de la Jasse. Guigal La Coupole La Pauline Mumm Rossetti Tedeschi. Sancerre is vooral bekend om de droge witte wijnen. De Sancerre wijn regio is gelegen aan de oevers van de rivier de Loire. Het gebied is beroemd om zijn heerlijke frisse wijnen van de Sauvignon blanc. Op andere plaatsen wordt deze druif als moeilijk ervaren maar in de Sancerre worden er frisse wijnen van gemaakt die niet te evenaren zijn. In vrijwel ieder serieus restaurant zal een Sancerre op de wijnkaart staan. Naast de witte wijnen worden er ook rode wijnen van de Pinot Noir gemaakt.
Domaine Fouassier Sancerre X rood Biowijn.
Verrassende rode wijn pinot noir uit Sancerre! Rode Sancerre het best bewaarde geheim van de Loire.
Sancerre La Chatellenie WijnService.nl.
Door deze perfecte ligging in combinatie met een bodem van vuursteen klei en kalk wordt in hoge mate de hoge kwaliteit van deze karaktervolle Sancerre wijn bepaald. Sancerre La Chatellenie is fonkelend witgoud van kleur met het expressieve aroma van de Sauvignon Blanc druif. Het parfum is breed geschakeerd en zuiver met iets van asperges buxus en kalk. Hij is knisperend en sappig vol en zacht. De smaak is fris en levendig met een mooie finesse op afdronk. Sancerre La Chatellenie is een luxe aperitiefwijn en ideale begeleider van visgerechten zoals forel zalm of tong in romige vissaus schelpdieren en salades. De wijn vormt bovendien een geweldige combinatie met geitenkaas.
Wijngebied Sancerre Loire Frankrijk Wijnalbum.
Jean-Louis Denis et Jean-Dominique. B.P.49 18300 Sancerre Cher. Mis en bouteille par Henri Bourgeois. 18300 Chavignol Loire France. Gedronken 10 september 2016. Restaurant La Grange aux Loup Apremont. Klik hier voor tekst op rugetiket. Produced bottled at the property by. Gedronken 15 augustus 2015. Restaurant t ponkje Woudsend Friesland. Elegante wijn droog fris grapefruit mineralig. Klik hier voor tekst op rugetiket. Mis en bouteille par Henri Bourgeois. 18300 Chavignol Loire France. Gedronken 13 september 2014.

Contacteer ons