Resultaten voor zuid afrika wijn

zuid afrika wijn
Zuid-Afrikaanse wijn Zuid-Afrika.nl.
Dankzij de komst van de Franse hugenoten kwam er meer deskundigheid en verfijning op wijngebied richting Zuid-Afrika. De laatste 15 jaar heeft de deze Zuid-Afrikaanse wijn een enorme kwaliteitsimpuls gekregen en is er meer dan 100.000 ha aan wijngaarden, vooral in het zuidwesten.
WineMatters.
Bestel nu met korting! Wijn uit Zuid-Afrika. WineMatters verkoopt een selectie van de beste Zuid-Afrikaanse wijnen. Eigen import, geen tussenhandel, rechtstreeks naar de wijnliefhebber. Zes verschillende wijnen van zes verschillende wijnhuizen, of zes wijnen om thuis een proeverij te houden.
Wijnen-uit-Zuid-Afrika.
Wijnen uit ons Zuid-Afrikaans assortiment zijn o.a afkomstig uit de gebieden Tulbagh en Hemel en Aarde Vallei. Beide valleien profiteren ondanks de warmte van de aanwezige koude Antarctische golfstroom die voor de nodige verkoeling zorgt. Klik hier voor alle wijnen uit Zuid-Afrika.
Wijnbouw in Zuid-Afrika Wikipedia.
Sinds het einde van het boycot als gevolg van de apartheid bloeit de wijnbouw en waren Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch en Paarl nog nooit zo populair. Met deze ontwikkeling groeit ook het areaal van de blauwe-druivensoorten. Was het aandeel van de witte druivenrassen eind jaren negentig nog zo'n' 75% momenteel bedraagt het aandeel witte wijn 61% en rode wijn 39%.
De beste wijnen uit Zuid-Afrika Zuid-Afrikaanse wijn Wijnvoordeel.
Ga direct naar de beste wijnen uit Zuid Afrika. De pinotage is de specialiteit van Zuid-Afrika, een kruising tussen de pinot noir en de cinsaut. In stijl varieert de wijn van fruitig tot zeer krachtig. Deze druif zie je buiten het Zuid-Afrika eigenlijk niet terug.
Wijn uit Zuid-Afrika geschiedenis, wijngebieden en mooiste estates.
Hoewel Zuid-Afrika tot de nieuwe wereld van de wijn behoort, wordt er al sinds 1652 wijn verbouwd. De Nederlanders die hiermee begonnen wisten echter niet zoveel van wijn. Pas enkele jaren later verschenen de Franse Hugenoten in Franschhoek en Stellenbosch.
Beste wijnmaker van Zuid-Afrika: Pierre Wahl van Rijk's' Wijnimport J. Bart.
De titel Wijnmaker van het Jaar is voor het 36ste jaar uitgereikt en is veruit de meest prestigieuze prijs op de Zuid-Afrikaanse wijn kalender. Na enige ervaring in en rond Paarl en Franschhoek als wijnmaker op te doen, begon deze talentvolle wijnmaker bij Rijk's' Cellar, Tulbagh, in 2002.
Zuid Afrikaanse wijn bestellen Heeren van de Wijn.
Land: Zuid Afrika. Wijnstreek: Zuid Afrika. De wijnen van Edgebaston worden gemaakt door David Finlayson. De family Finlayson maken hun wijnen op een milieuvriendelijke wijze, met een sterke persoonlijkheid en grote kwaliteit. Met deze Pepperpot wil de wijnmaker een wijn neerzetten die fris, fruitig en kruidig is.

Contacteer ons