Resultaten voor lekkere witte wijn

lekkere witte wijn
Prijswinnende wijnen: de lekkerste top wijnen! Gall Gall.
Bij Gall Gall vind je meer dan 1000 prijswinnende wijnen die een médaille of hoge beoordeling van een wijngids of wijnjournalist hebben gekregen. Lees meer over onze prijswinnaars! Hoe herken je een prijswinnende wijn? De ene médaille is de andere echter niet.
100 Droge witte Wijnen Perfecte prijs/kwaliteitverhouding.
Hoe weet u nou wat een lekkere droge witte wijn is? Vraag het aan de WijnGoeroe! Wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikte wijn! Heeft u een heerlijke maaltijd in gedachte maar u weet niet welke wijn u moet schenken?
Bestseller Top 10 De allerbest verkochte wijnen Wijnvoordeel.nl.
Deze Ros heeft een zuivere sappige smaak met iets van kruiden en een klein bittertje. De afdronk is sappig en goed gestructureerd, kortom een lekkere Ros waarmee het heerlijk genieten is. Normaal 899, Nu slechts 599., Peter Flemming Estates Cabernet Sauvignon 2015. Top 10 Rood. Een imponerende fruitige, kruidige en zachte rode wijn.
15 tips voor lekkere en betaalbare wijn uit de supermarkt NPO Radio 1. appje. calendar. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. download. drag. facebook. fast-backward. fa
Daar is het goed opletten, want zachte kaas vereist weer een andere wijn dan harde kaas. Pak een lekkere Prosecco of Cava, beiden mousserende wijnen, bij bijvoorbeeld een stukje brie. Voor harde kazen is een zoete witte wijn als een Riesling of Moscato lekker, maar ook een donkere Syrah of Malbec.
De Kleine Hamersma: De 100 beste supermarktwijnen NRC.
Terug naar de krant. De Kleine Hamersma: De 100 beste supermarktwijnen. De Kleine Hamersma Speciaal voor NRC selecteerde Harold Hamersma de 100 beste supermarktwijnen. Kies je favoriete supermarkt, zoek op trefwoord of filter op kleur en sorteer naar prijs en beoordeling.
Lidl supermarkt wijnen getest! WijdrinkenWijn.
Want druk, dat hebben we het allemaal. Niets zo makkelijk dus dan je wijn mee te pakken tijdens de wekelijkse gang langs volle schappen en ellenlange kassarijen. Maar heeft die grootgrutter eigenlijk wel verstand van wijn? WijdrinkenWijn bezocht de Lidl supermarkt en proefde wijnen voor een lekkere zomerse dag! Heeft de Lidl wijnen?
Beste witte wijn top 6 van april 2017 volgens dé topsommeliers van Nederland WijnSpijs: Magazine.
6 x de beste witte wijn om de lente te vieren 6 topsommeliers vertellen wat je niet mag missen. De beste witte wijn volgens dé wine-nerds van Nederland. We zijn op zoek naar de beste witte wijn voor de lente.
Lekkere goede droge witte wijn, kortom de beste.
Uit de Languedoc een witte wijn die drie maanden houtrijping heeft gehad. Een klassieke Vermentino met aroma's' van rozen, peer en krenten. Een fruitig doch frisse wijn die zacht van smaak is met een lange afdronk en mooi in balans.

Contacteer ons