Resultaten voor italiaanse wijn

italiaanse wijn
De beste rode wijnen uit Itali De Wijnbeurs.
De Italiaanse rode wijn dankt zijn rijke smaak, omdat hij hergist op druivenmost waar Amarone van gemaakt wordt. Het wijnhuis Tenuta Valleselle groeide snel uit van een lokaal wijnhuis tot een internationale kelder met aanzien! Smaakprofiel Complex, krachtig en vol.
Siciliaanse Wijn O.a. Nero D'Avola, Grillo, Nerello Mascalese, Nerello Cappuccio.
Italiaanse Kruiden 10. Bekijken Gambino Feud'O' Rosso 2015 IGP. frisse rode wijn van de Etna. Nero d'Avola' en Nerello Mascalese. 12 á 13 % Vol. Bekijken Gambino Feud'O' Bianco 2014 IGP. droge en frisse witte wijn van de Etna. Grillo en Carricante.
Italiaanse wijn Inspirations Makro Nederland.
Italië is het favoriete wijnland van Ivo Cox, wijnexpert bij Makro. Hij neemt ons mee op wijnreis door zijn uitgebreide assortiment en laat vier bijzondere Italiaanse wijnen zien: Chianti, Barolo, Amarone en Valpolicella. Heerlijke wijnen, hoe worden ze eigenlijk gemaakt? Video Italiaanse wijn.
Italiaanse wijn kopen? WijnService.nl.
Epicuro Vermentino is een originele witte wijn uit de streek Puglia van het inheemse Italiaanse druivenras Vermentino. De mooie strogele wijn is modern gemaakt met in zijn geur en smaak aroma's' van wit fruit, zachte citroentonen, lekkere kruidigheid en aangenaam frisse zuren.
Online wijn kopen Betere Italiaanse wijnen.
Barolo Fontanin 2011 DOCG 2850., Italiaanse wijn: met passie voor kwaliteit. ITALIEwijnen.nl importeert al ruim 10 jaar direct vanuit Italië een mooie selectie van rode, witte, rosé, mousserende én dessertwijnen. Wij importeren alleen Italiaanse producten uit diverse streken zoals Friuli, Piëmonte, Toscane, Veneto, Emilia Romagna en Abruzzo.
Wijnen uit Italië koop je online bij Lidl.
Niet voor niets staat Italië op plaats 2 als het gaat om de hoeveelheid wijn dat er geproduceerd wordt. Frankrijk staat op de eerste plaats, maar dan volgt al snel Italië. Al eeuwenlang maken de Italiaanse wijnboeren lekkere rode wijn, witte wijn, rosé wijn en mousserende wijn.
Italiaanse druiven voor wijn maken.
Sommige daarvan zijn bekend, een groot aantal Italiaanse druiven moet nog ontdekt worden. Daarnaast groeien in Italië verschillende internationaal bekende druiven als Chardonnay en Cabernet Sauvignon. De belangrijkste Italiaanse druiven die worden gebruikt voor het maken van wijn vind je in het overzicht hieronder.
De beste Italiaanse wijnen kopen.
In Calabrië, de voet van de laars, wordt paarsrode wijn van de Gaglioppo gemaakt, maar ook weelderig zoete Italiaanse wijn van de Greco. De twee Italiaanse eilanden Sardinië en Sicilië zijn ook al illustratief voor de renaissance van de Italiaanse wijn.

Contacteer ons