Zoeken naar italiaanse wijn

italiaanse wijn
Home: Italiaanse Wijnen van Douwe Walinga.
Wis selectie Douwe Walinga: specialist in Italiaanse wijn. Wie zijn wij? Douwe Walinga: grondlegger van het bedrijf, Italië-kenner, verantwoordelijk voor inkoop en marketing. Margriet Vos: office-manager, verantwoordelijk voor leveringen en administratie. Wij richten ons op wijnen met expressie en karakter, van grond, klimaat, druivenras en wijnmaker.
Albert Heijn.
Alles over wijn uit Italië Italiaanse wijntjes.nl.
In de wijn herken je hem aan de vrij zure smaak en een aroma van kersen en aalbessen. Enkele bekende top Trebbiano wijnen met de DOCG classificatie zijn de Barbera d'Asti' en de Barbera Monferrato Superiore. Classificaties van Italiaanse wijnen.
De beste Italiaanse wijnselectie Fattoria.nl.
Ontvang de gratis PDF. Villa Fattoria is in 2005 door Clement van Dijk opgericht vanuit de passie voor Italiaanse wijnen. www.fattoria.nl staat voor de beste Italiaanse wijnselectie, de mooiste Italiaanse wijnen, maar ook bijzondere wijnen, van bijzondere producenten. Wij delen onze passie voor wijn met onze klanten.
Italiaanse Droom Wijnkist de Wijnbeurs.
De Italiaanse rode wijn is gemaakt van 200 jaar oude stokken van de Aglianico druiven die op een mineraalrijke vulkanische bodem groeiden. Het resultaat is een robuuste, romige en gespierde wijn met een enorme diepgang aan zoet fruit en romige mokka en eindeloos lange afdronk.
Italiaanse wijn Bosco Vini is hét adres.
Maak kennis met een uniek assortiment Italiaanse wijn. Het streven naar het hoogst haalbare, dat is waar wij voor staan. Het is een eer om de passie en de liefde voor het land te mogen vertalen van trotse wijnboer in Italië naar u als wijnliefhebber.
Italvin Wijnwinkel, importeur van Italiaanse wijnen Leiden.
Uitstekende finesse, interessante aromas van fruitige noten. Een jonge wijn, die onvoorspelbaar is en intrigerend. Opmerkelijk bouquet met een prettige balans tussen alcohol en zuurgraad, zacht, een serieuze wijn met een uitstekende presentatie. De wijn is heel goed met smakelijk vlees en wordt zeer gewaardeerd met voorgerechten en lekkere kaas.
Italiaanse Biologische Wijn BiologischeWijnwinkel.nl.
Italiaanse biologische wijn. Italiaanse biologische wijn. Italiaanse wijn is fantastisch! Sorry, maar ik Frank ben verknocht aan dit wijnland. Geen land waar zoveel wijnbouw plaatsvind en geen land dat zoveel verschillende wijnen en druiven herbergt. In Italie wordt letterlijk van het Noorden tot in de hak" van de laars" wijn verbouwd.

Contacteer ons