Meer resultaten voor torres wijn

torres wijn
Torres Natureo alcoholvrije wijn.
Dit grote en wereldberoemde wijnhuis heeft nu eindelijk hoge kwaliteit alcoholvrije wijn. Zowel de Natureo Blanc als de Natureo Tinto zijn superieur in hun klasse de Blanc is gemaakt van de muscat druif en de Tinto van de delicate Syrah druif.
Torres wijnen Tia Rosa.
Al in 1870 begint de geschiedenis van de Torres wijn wanneer de broers Jaime en Miguel Torres de eerste wijngaard aanplantten in Vilafranca del Penedès niet ver van Barcelona. Het heuvelachtige gebied biedt variatie zowel qua hoogte als qua microklimaat en samenstelling van de grond. Hierdoor zijn de broers in staat verschillende druivensoorten goed te laten gedijen in verschillende wijngaarden. Topwijnen als de rode wijn Coronas zien het daglicht en al snel wordt er geëxporteerd naar bestemmingen als Santiago Hamburg en Sint Petersburg. De Torres wijnen winnen prijzen in Wenen Philadelphia en Parijs. Een groots wijnhuis is geboren.
Club Torres Pacs del Penedes Spanje Beoordelingen.
In de buurt van. Wat te doen in Pacs del Penedes. Nr.1 van 3 dingen om te doen in Pacs del Penedes. Wijnhuizen wijngaarden Eten en drinken. Is deze attractie huisdiervriendelijk? Weet ik niet zeker. Is dit een goede activiteit voor op een zonnige dag? Weet ik niet zeker. Is dit een goede activiteit voor op een warme dag? Weet ik niet zeker. Is dit een buiten attractie of activiteit?
proefpakket torres wijnen.
Wij hebben zeer voordelig diverse Torres wijnen voor u kunnen inkopen vanuit een actie. We willen u voordelig laten kennismaken met deze topwijnen en hebben daarom een mixdoos samengesteld. Twee flessen van de volgende wijnen. GRATIS THUISBEZORGD voor slechts EUR 75.
Albert Heijn.
Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Albert Heijn.
Miguel Torres Natureo Bianco Online kopen? Bestel bij Wijnwinkel.nl.
Miguel Torres Natureo Rosado. Miguel Torres Natureo Blanco. Alcoholarm maar wel wijn deze helder bleekgele elegante lichte wijn van Miguel Torres. Te bestellen vanaf aantal flessen 2. Koop 12 flessen voor 975 per fles. Druif 100% Moscatel de Alejandria. Smaak Een levendige elegante witte wijn waarin het mildzoete subtiel tegenspel krijgt van frisse zuren. Met maar 05% alcohol heeft Miquel Torres een alcoholarme wijn gemaakt die ook echt smaakt als wijn! Smaakprofiel Wit fris fruitig.
Torres een Spaanse troef in de internationale wijnwereld Wijnalbum.
Bron Spaans Wijn Magazine 1999/2000. Torres een Spaanse troef in de internationale wijnwereld. Een klinkende naam in de wereld van de wijn is die van de Spanjaard Miguel Torres. Hoewel de familie Torres al in de 17de eeuw wijngaarden bezat in Peneds ten zuidwesten van Barcelona werd het huidige huis Torres gesticht in 1870. Toen vestigde Jaime Torres Vendrell een wijnbedrijf in Vilafranca. Deze plaats ligt in het hart van n van Spanje's mooiste wijngebieden Peneds en is bovendien economisch gunstig gelegen vlak bij de havenplaats Barcelona. Nu 120 jaar later is het huis Miguel Torres n van de mooiste en meest vooraanstaande wijnbedrijven ter wereld. De Torres wijnen worden naar 85 landen gexporteerd.
Torres wijn WijnhuisOss.
Breed assortiment Beste prijs/kwaliteit Gepassioneerde werknemers Persoonlijk advies Torres wijn Wijnhuis Oss.

Contacteer ons