Meer resultaten voor tarapaca wijn

tarapaca wijn
Tarapacá Sauvignon Blanc 2016 Colruyt Wijnen.
Viña Tarapacá Chili Central Valley Maipo Valley. Het wijnhuis Tarapacá dankt zijn naam aan een voormalige president van de Republiek Chili, Don Arturo Allesandri. Hij was een genadeloze advocaat en kreeg daarom de bijnaam de' Leeuw van Tarapacá. Geef als eerste uw mening over deze wijn.
Viña Tarapaca.
Home Wijnhuizen Chili Viña Tarapaca. De wijnen uit Chili zijn over het algemeen, volle krachtige wijnen met een aantrekkelijke fruitigheid. Ze worden goed gewaardeerd door de Nederlandse consument. De wijnen van Tarapacá vormen hierop geen uitzondering maar naast al deze fruitigheid en kracht hebben de wijnen een eigen karakter, dat maakt ze net wat interessanter, makkelijk doordrinkbaar en ze vervelen niet snel. Tarapacá maakt diverse soorten wijn in verschillende klassen.
Tarapaca Gran Reserva Cabernet Etiquette Negra Kurkdroog.
Tarapaca Gran Reserva Cabernet Etiquette Negra 2014. Chile Maipo Valley cabernet-sauvignon herkomst: Chili.: Rood: 88%: Colruyt: 9.99. Stevige eikgelagerde cabernet met een hart van bessenfruit en kruidige ondertoon. Alles is mooi in balans met een bijna boterachtig zachte textuur. De wijn past bij alle rode vleesgerechten, gegrild van de BBQ en wild met pepersaus inbegrepen.
Viña Tarapacá Slijterij Vonk.
50jaar agave bier blend bottega brandy brohl chili cognac douglas drank highlands hoop islay isle jura laing likeur limited edition mezcal millesime moscato mountain navy neisson rhum rode wijn rose royal rum schotland schots single speyside tarapacá that boutique-y whiskey company velier whiskey whisky wijn.
Viña Tarapacá Wijnkraam.nl.
Voor elk druivenras is de juiste ligging, bodem en verzorging geselecteerd om hoogwaardige, complexe en evenwichtige wijnen te produceren. Tarapacá Maandwijn Cabernet Sauvignon 750., Tarapacá Maandwijn Carmenère 750., Tarapacá Sauvignon Blend 750., Tarapacá Maandwijn Chardonnay 750., Kleine Oosterwijck 15a. 3841 BL Harderwijk. Veel gestelde vragen. Wijn van de maand.
Viña Tarapacá Cabernet Sauvignon Albertus Wijnen Rosmalen.
De vergisting is in roestvrijstalen cuves gedurende 10 dagen bij een temperatuur tussen 25C en 28 C om de fruitigheid te behouden en zoveel mogelijk kleur, geur en smaak uit de schillen te onttrekken. 50% van de wijn rijpt enkele maanden op houten vaten om een goede structuur te krijgen.
Rode wijn Viña Tarapacá Gran Reserva 2011 Wijnbloggers.nl.
Omgekeerd wordt Cabernet Sauvignon gebruikt om de smaak van wijn van soepele druiven robuuster en complexer te maken. De Cabernet Sauvignon is zeer geschikt om in eikenhouten vaten te rijpen: het maakt de stevige tannines aanzienlijk zachter en soepeler, waardoor zeer goede wijnen kunnen ontstaan.
Tarapacá Gran reserva wijnen Drankenwebshop Slijterij Wijnhandel Meijer.
Tarapacá Gran Reserva Merlot. Tarapacá Gran Reserva MerlotMet respect voor de druiven en de selectie van de allerbeste percelen alluviaal met keien, kan het pure karakter, finesse en balans verkregen worden.De mooiste Merlot druiven worden op roestvrijstalen vaten vergist en.

Contacteer ons