Zoeken naar barolo wijn

barolo wijn
Barolo Lekkere Barolo online kopen! AbelsWijnen.nl.
Info over Barolo. De koning onder de Italiaanse wijnen: Barolo. Een robuuste, krachtige wijn met de geur van rozen en rood fruit. De Barolo komt uit de gelijknamige Barolo in Piemonte, Italië. De wijn heeft een DOCG kwalificering, wat staat voor de beste in Italië.
Barolo wijn Wikipedia.
Barolo, het kasteel en dorp. Barolo is een droge rode wijn uit het gelijknamige dorp of een van de omliggende dorpen in Piëmont, een Italiaanse wijnstreek ten zuiden van Turijn. Het wijnbouwgebied waar barolo gemaakt wordt, is ongeveer 1200 hectare groot.
Barolo Wijn Kopen.
De oogstjaren 1978, 1982, 1989, 1990 en 1996 waren uitstekend en de Barolo wijnen van deze jaargangen zijn nu op dronk. Het alcoholpercentage van Barolo wijn is minimaal 13% en de wijn is voor 100% gemaakt van de Nebbiolo druif.
Albert Heijn.
Morello Dezzani Barolo DOCG Piëmonte Italië NRC Wijn NRC Webwinkel.
De Barolo wordt ook wel de koning onder de wijnen genoemd en dat heeft zeker een reden. De meeste Barolo's' zijn stroef en schraal want de Nebbiolo-druif, waarvan de Barolo wijn gemaakt is, behoort tot de moeilijkste druif en bevat zeer veel tannine.
Barolo: een wijnreis door de lapjesdeken van Piemonte.
Wie het mooiste uitzicht over het gehele wijngebied niet wil missen, moet beslist even naar La Morra gaan. Het dorpje ligt op zon 5 kilometer afstand van Barolo en vanaf het Piazza Castello kijk je, met een glas wijn in de hand, heerlijk uit over de heuvels.
Barolo Terre del Barolo WijnService.nl.
Meervoudig gelauwerde Top Barolo! Terre del Barolo is het vlaggenschip van Arnaldo Rivera, een geweldenaar die niet voor niets de koning onder de Italiaanse wijnen wordt genoemd! Intense wijn uit een uitzonderlijk goed jaar! Barolo Terre del Barolo 2013 winnaar van.:
Bestel de beste kwaliteit Barolo wijnen online De Wijnbeurs.
In de beroemde regio Piemonte in noord Itali worden prachtige wijnen gemaakt, de beroemdste is Barolo. Deze wijnen zijn zeldzaam en prestigieus met een uitstekende reputatie. En terecht: een goede Barolo behoort tot de beste wijnen in Itali. Internationaal staat de wijn ook wel bekend als koning onder de Italiaanse wijn.

Contacteer ons